LAGERUTFÖRSÄLJNING ENDAST KVAR!

Om POPfurniture

Vi är väldigt glada över att du har tagit dig tid att besöka vår webbplats, och vi hoppas kunna hjälpa dig hitta din dröminredning. Vi är popfurniture.com, ett företag som specialiserar sig på att erbjuda reproduktioner av designmöbler.
Välj bland det noggrant utvalda sortimentet och skapa inredningen du alltid har drömt om. Styrkan i vår organisation ligger i att vi köper produkterna direkt från tillverkaren. På så sätt kan vi alltid garantera ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet, samt snabb leverans.

Vi erbjuder

Du når oss alltid

Vi på popfurniture.com tycker att personlig kontakt är viktig. Därför är vi alltid beredda att hjälpa dig när du behöver det! Vi har öppet alla dagar i veckan, måndag–fredag från 09.00 till 21.00 och lördag–söndag från 09.00 till 17.00.

Minst två års garanti

På popfurniture.com har kvalitet högsta prioritet. Därför har alla våra produkter en garantiperiod på minst två år. För att våra kunder alltid ska bli nöjda är vi väldigt noggranna när vi väljer samarbetspartner och produkter.

Fri frakt

På popfurniture.com vill vi ge bästa möjliga service. Därför är leveranserna fraktfria.

Prova först, betala sedan.

Hos popfurniture.com kan du betala efter leverans. Det gör att du i lugn och ro kan ta emot produkten hemma eller på kontoret. Sedan bestämmer du dig inom 14 dagar för om du vill behålla produkten eller returnera den utan kostnad. Du kan alltså prova den först.

14 dagars ångerrätt

För alla inköp gäller 14 dagars ångerrätt från att produkten levereras. Under denna tid kan du returnera varan utan kostnad. Om du köper flera produkter samtidigt inleds ångerperioden när den sista varan levereras.

Gratis retur

Om du inte skulle tycka att produkten passar dig är det inga problem! Du skickar enkelt och utan kostnad tillbaka den beställda varan.

Har du frågor?

Vår kundservice är på plats alla dagar i veckan. Måndag–fredag från 09.00 till 21.00 och lördag–söndag från 09.00 till 17.00. Vi svarar gärna på dina frågor!


Ring oss: +46 (0)842002539
Mejla oss: [email protected]opfurniture.com