Om POPfurniture

Vår vision: design och kvalitet för alla


Vi är hedrade över att du har tagit dig tid att besöka vår hemsida och vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta interiören du alltid drömt om. Vi ser fram emot att berätta mer om vår passionerade verksamhet.>POPfurniture är ett företag som har specialiserat sig på att erbjuda designmöbler på nätet. Du kan förverkliga dina drömmars interiör som har omsorgsfullt valts ut av oss.
Styrkan i vår företag ligger i det faktum att vi köper våra produkter direkt från tillverkaren. På så sätt kan vi alltid garantera ett utmärkt pris i förhållandet till kvalitet.

Behöver hjälp? Kontakta oss!

Ringa oss
+46 (0)842002539

Mejla oss
[email protected]

""Vi håller priserna nere. Kvalitet och vackra möbler, det är vad du betalar för""

Vi är POPfurniture.com

POPfurniture.com har specialiserat sig på reproduktioner av designmöbler från kända designers som Charles och Ray Eames, Verner Panton, Eero Aarnio och många andra.
Vi är ett ungt, professionellt och serviceinriktat team som består av tekniker, köpare, kvalitetskontrollanter, designers och webbutvecklare. Tillsammans arbetar vi hårt för att på bästa möjliga sätt ge våra kunder information och service. Vi älskar och trivs med vårt arbete, vilket är något som du förmodligen kommer lägga märke till när du kontaktar någon av våra medarbetare. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Du kan även läsa vår sida med Vanliga frågor där vi har en färdig lista med frågor och svar. FAQ page.

""Det är väldigt enkelt: kunden är alltid vårt största fokus""

Vår nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder en nöjdhetsgaranti eftersom vi tror på våra produkter.
Vi ger dig följande garantier:

  • Fri frakt vid beställningar över 400 €
  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti, oavsett orsak.
  • Minst 2 års garanti på alla våra produkter.
  • Inga överraskningar.
  • Ett stort sortiment produkter av hög kvalitet.
  • Produktbilderna som finns på denna webbplats är tagna av oss.
  • Tillgänglig kundservice 6 dagar i veckan.
  • Mer än 10 000 nöjda kunder.