LAGERUTFÖRSÄLJNING ENDAST KVAR!
Bestseller

Designer möbler till bra priser

Vi är glada att du har tagit dig tid att besöka vår webbplats och vi hoppas att vi kan hjälpa dig hitta den inredning du alltid drömt om. Vi berättar gärna mer för dig om vår organisation. Vi är POP-möbler, ett företag som är specialiserat på att erbjuda designmöbler online.

Styrkan i vår organisation grundar sig på faktumet att vi köper våra produkter direkt från tillverkarna. På så sätt kan vi alltid garantera ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. Du kan förverkliga din dröminredning med hjälp av våra produkter, vilka har valts ut noggrant av oss.

Läs mer om POP-möbler

POP furniture kundeservice

Kundeservice

+46 (0)842002539

[email protected]

Vad vi erbjuder

  • Prova gratis, betala senare
  • Stora lager, snabb leverans
  • Gratis leverans för ordrar över 3900kr
  • 2-årsgaranti på hela sortimentet
  • 360° produktvyer, se vad du köper

Om våra designmodeller

eames dsw replica

Eames DSW, snyggt utseende och enastående komfort

Letar du efter en matsalsstol som passar alla typer av inredning? Gillar du minimalistisk design av hög kvalitet som även är bekväm? Designstolar som Eames DSW för matsalsbord är väsentliga för bekvämlighetens skull och för att skapa en wow-faktor i ditt hem.

Läs mer

eames lounge chair replica

Eames loungestol, där lyx och design möts

Finns det någonting mer frigörande än att komma hem efter en stressig dag och koppla av i en bekväm loungestol? Eames loungestol designades ursprungligen 1956, men är fortfarande mycket populär tack vare dess former. Trä kombinerat med läder skapade denna ikon av lyxig komfort.

Läs mer

eames office chair replica

Eames kontorsstolar gör ditt kontor till en elegant plats.

Eames kontorsstolar designades ursprungligen av Charles och Ray Eames. De designade stolen som en del av Eames Aluminium Group: ett sortiment av kontorsstolar som fortfarande är mycket omtyckta och populära för dagens moderna kontorsdesign.

Läs mer