Slå navigation til og fra
indkøbskurv
Loading...

Om Popfurniture.com

Vi er meget glade for, at du har taget dig tid til at besøge vores hjemmeside, og vi håber at være i stand til at hjælpe dig med at finde dit drømmehus. Vi er Popfurniture.com, en virksomhed der er specialiseret i at tilbyde designmøbler til overkommelige priser.

Du kan vælge mellem varer i vores omhyggeligt udvalgte sortiment og få lige det interiør, du har drømt om. Vores styrke ligger i, at vi køber vores produkter direkte fra fabrikanten. Derigennem sikrer vi vores kunder et rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet og selvfølgelig hurtig levering.

Spørgsmål?

Kontakt os:
078 - 73 72 93
contact@popfurniture.com

Mandag og onsdag: 9.00 - 21.00
Tirsdag, torsdag og fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 09:00 - 17:00
Søndag: 12:00 - 21:00

Kundeservice
 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål

Kundeservice

Vender tilbage

 

Dette kan vi tilbyde

 • Altid til rådighed

  Hos Popfurniture.com lægger vi stor vægt på personlig kontakt. Derfor kan vi hjælpe, når det passer dig! Ugens fem første dage har vi åbent fra 09:00 til 21:00. Lørdag og søndag står vi til rådighed fra 09:00 til 17:00.
 • Minimum 2 års garanti

  Hos Popfurniture.com kommer kvalitet i første række. Derfor giver vi 2 års garanti på alle vores produkter. Alle vores partnere er pålidelige, og vi kan derfor tilbyde optimale produkter.
 • Gratis forsendelse

  Popfurniture.com tager sig af service. Derfor tilbyder vi gratis forsendelse af alle bestillinger.
 • Prøv først, og betal senere

  Hos Popfurniture.com har du mulighed for at betale efter leveringen Så har du mulighed for i ro og mag at tage imod produktet derhjemme eller på kontoret. Du har 14 dage til at finde ud af, om du vil beholde produktet eller returnere det uden omkostninger. Så prøv det først.
 • 14 dages betænkningstid

  For alle dine køb hos os gælder en betænkningstid på 14 dage fra modtagelsen af produktet. Inden for denne tidsfrist har du gratis returret. Hvis du har købt flere artikler samtidigt, så begynder tidsfristen for returnering, når du har modtaget den sidste artikel.
 • Gratis returnering

  Det kan jo ske, at du alligevel ikke synes om produktet, men det er ikke et problem hos os! Du behøver blot at sende det bestilte tilbage - og det er gratis.
 

Anmeldelser

 

De mest populære designs
til rimelige priser

Gratis forsendelse
og tilbagelevering

Købsgaranti op til 50 000 kr
via Pricerunner

2 års garanti på
alle produkter