LAGERUDSALG KUN TILBAGE!
Bestsellers

Designermøbler til fantastiske priser

Vi er beærede over, at du har taget dig tid til at besøge vores hjemmeside, og vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde det boliginteriør, du altid har drømt om. Vi er glade for at kunne fortælle dig mere om vores passionerede organisation. Vi er POP furniture, en organisation, der er specialiseret i onlinesalg af designermøbler.

Styrken ved vores organisation er det faktum, at vi køber produkterne direkte fra producenterne På den måde kan vi garantere et godt forhold mellem pris og kvalitet. Du kan realisere dine indretningdrømme med vores udvalg, som vi har valgt med omhu.

Læs mere om POP furniture

POP furniture kunde

Kundeservice

+45 (0)78737293

[email protected]

Hvad tilbyder vi

  • Prøv gratis, betal senere
  • Stor lagerbeholdning, hurtig levering
  • Gratis levering ved køb over 2900kr
  • 2 års garanti på hele kollektionen
  • 360° visning af produktet

Om vores design

eames dsw replica

Eames DSW, enestående stil og komfort

Er du på udkig efter en spisestuestol, der passer ind i enhver indretning? Er du til minimalistisk design af høj kvalitet, der samtidig er komfortabelt? Designer spisestuestole som Eames DSW er nødvendige for at få komfort og for at skabe wauw-faktoren i din boligindretning.

Læs mere

eames lounge chair replica

Eames lænestolen, hvor luksus og design mødes

Intet er mere befriende end at komme hjem efter en travl dag på jobbet og kunne slappe af i en komfortabel designer lænestol. Eames Lounge Chair blev oprindeligt designet i 1956, men er stadig højt værdsat takket være dens former. Kombinationen af træ og læder førte til dette ikon af luksuriøs komfort.

Læs mere

eames office chair replica

Eames kontostole, gør dit kontor elegant

Eames kontorstole blev oprindeligt designet af Charles og Ray Eames. De designede stolene som en del af Eames Aluminium Group: en kollektion af kontorstole, der stadig er meget værdsatte og populære i moderne kontorindretning.

Læs mere